Over Oist Design

Ontstaan van Oist Design

Oist Design is een opkomend meubelmerk, gevestigd in het pittoreske dorp Oisterwijk. Oist Design is afgeleid uit Oisterwijk, waar het hart van het merk ligt. Dit dorp staat ook wel bekend als de ‘Parel in het groen’. De gemeente van Oisterwijk draagt zijn steentje bij aan een duurzamer bestaan. Oist Design gelooft ook dat stijlvolle en kwalitatieve meubels hand in hand kunnen gaan met ecologisch bewustzijn.

Wij omarmen de natuurlijke schoonheid van Oisterwijk en halen hier onze inspiratie uit. Dit dorp is een bron van ideeën voor het ontwerp van onze unieke, frisse meubels. Oist Design heeft oog voor design en houdt betaalbaarheid in het achterhoofd.

 

De collectie van Oist Design

De collectie van Oist Design omvat prachtige meubels die een combinatie zijn van functionaliteit en stijl. Trendy designs, populaire stoffen en diverse woonstijlen vind je in het assortiment. Of je nu zoekt naar eetkamerstoelen, fauteuils of salontafels, bij Oist Design vind je het!

Elk stuk wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd door getalenteerde vakmensen. Daarbij worden hernieuwbare materialen en ecologisch verantwoorde productiemethoden ingezet. Bij Oist Design streven we ernaar om moderne, maar tijdloze meubels te ontwerpen. We willen je helpen in de zoektocht naar jóúw droominterieur.

Met een combinatie van passie, creativiteit en respect voor de natuur is Oist Design echt het ontdekken waard. Duik eens in onze webshop en vind meubels die passen bij je persoonlijke stijl!

Elk meubelstuk heeft een eigen sprookje!
Duik in de betovering van onze collectie die je interieur een sprankelende vernieuwing geeft.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Snel naar

Contact

Oist Design
Sprendlingenstraat 9
5061KM Oisterwijk

Tel: 085-750 0054
Mail: info@oistdesign.nl 

* = prijzen zijn inclusief btw -

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
© 2023 - Oist Design